dimecres, 21 de gener del 2009

Un llac glaçat i cobert de neu

a Lake Geneva, Wisconsin. I jo, saltant per veure si el gel es trencava!! Els cotxes hi pugen al damunt i hi ha pescadors d'aquells que fan un forat al glaç per pescar! Aquest cap de setmana passat va ser el més fred de l'hivern... I, ostres, quina fred! El dijous i el divendres ens van tancar les escoles per por que els nens no agafessin hipotèrmia mentre esperaven l'autobús... Ara bé, nosaltres, a passeig :-)

7 comentaris:

persipetos ha dit...

quina fred!!!!!!!! uooooooooooooooooooooooooo

Parelleta al Japó! ha dit...

Ostres, quin munt de neu!!!
Si això sembla el pol nord, què es fa quan fa tant de fred? poses la calefacció de casa tot el dia a tot drap i t'abrigues fins les celles, o com?

Dolors ha dit...

Jaja!! Quan fa tanta fred et quedes a casa ben abrigadet, prenent una xocolata ben calentona, que bé que es posa!! I si vols anar a algun lloc, engeges el cotxe 10 minuts abans perquè es comenci a escalfar! Aquesta setmana ja ha fet menys fred, però la setmana passada va ser impressionant!

Parelleta al Japó! ha dit...

Ostres, Déu ni dó tu...

persipetos ha dit...

dolorins, que ja arriba la primavera? jo acabo d'arribar al Japó. em moro d'enyorament :(

Dolors ha dit...

Sí!!!! Ja ha arribat la primavera!! S'està bastant més còmode per aquí ara! Jo també tinc enyorament... D'aquí a poc ja em compraré els vols per l'estiu! Yuuu!! :-) :-) M'alegro que t'ho hagis passat tan bé a caseta! Petonets

Dolors ha dit...

Només faltava que digués que ja havia arribat el bon temps perquè es tornés a posar a nevar. Us ho podeu creure?? Som a l'abril i encara neva!!! :-(